Stötta ditt lokala företag med donationer i Action Helsingborg

Testas som pilot

Stötta ditt lokala företag med donationer i Action Helsingborg

Vad?

Nu kan Helsingborgs invånare stötta lokala företag med donationer genom en ny plattform, skapad tillsammans med H22:s partner FundedByMe.
Varje bidrag, oavsett hur litet, kan göra stor skillnad för dem som drabbats hårdast under dessa utmanande tider.

Vad kan jag göra?

Som företag: Besök Action Helsingborgs webbplats och registrera ditt företag under Crowdfunding Helsingborg. Ditt företag kommer sedan att läggas till på sidan och alla som besöker webbplatsen kan klicka och ge en donation.

Som Invånare: Besök Action Helsingborgs webbplats där lokala företag kommer att listas under Crowdfunding Helsingborg. Klicka på ett företag du vill donera till. FundedByMe har ett säkert donationssystem som säkerställer att rätt personer får hjälp.

FundedByMe är EU:s största crowdfunding-plattform och har hittills samlat in pengar till mer än 650 företag och över 1000 projekt genom så kallad Equity Crowdfunding. För att hjälpa till under Coronakrisen har FundedByMe återaktiverat sin donationsbaserade crowdfunding-produkt och lanserat den i samarbete med Helsingborgs stad. Andra aktörer och kommuner uppmuntras att delta i initiativet så att vi kan hjälpa så många som möjligt.

Registrera ditt företag

Donera

Läs mer om FundedByMe

Publicerad: 9 april, 2020
Senast uppdaterad: 18 april, 2024
  • Drivs av

    Extern

  • Sektor

    Företagande