Workshop: Kom igång med AI i arbetet (fullbokat)

11 juni 2024, 08:30 - 10:30

11 jun
Workshop: Kom igång med AI i arbetet (fullbokat)

Biljett

Boka nu
ChatGPT, Copilot och andra tjänster har öppnat nya möjligheter att arbeta smartare. Välkommen på en workshop där du får ta dina första steg i att testa dessa tjänster och se hur de kan stödja dig i ditt arbete.
AI-verktyg kan hjälpa till att skriva texter till olika sammanhang, sammanfatta långa rapporter och att samla in statistik från Excel-dokument. Det finns en massa olika möjligheter med tekniken, som kan göra ditt arbete lättare och ge dig tid att fokusera på andra uppgifter.
Under workshopen får du lära dig mer om hur tekniken funkar och göra praktiska övningar för att prova på.

För vem?
Workshopen passar dig som som inte har testat AI-tjänster ännu, men är nyfiken på hur det fungerar. Kanske har du en del arbetsuppgifter som innefattar kommunikation, administration eller ekonomi.

Workshopen är öppen både för medarbetare i Helsingborgs stad och externa aktörer. Du behöver ingen befintlig kunskap eller tidigare erfarenhet av AI-tjänster.

Ta med dig din dator och om möjligt ett eller flera digitala dokument från ditt arbete du kan använda för olika övningar under workshopen. Du skulle till exempel kunna ta med ett utkast på en text som du vill förbättra, en rapport du skulle vilja sammanfatta, längre mötesanteckningar, Excel-dokument med data eller liknande.

Varmt välkommen till Parken!

Workshop: Kom igång med AI i arbetet (fullbokat)

  • 11 juni 2024, 08:30 - 10:30
  • Längd: 2 timmar

Plats

Parken: center för innovation
Henckels torg 3
252 36 Helsingborg

Visa på karta

Arrangör

Parken – center för innovation

Kontakt