Välkommen på studiebesök på Hbg Works. Här nedan kan du se vilka medarbetare du får träffa under besöket, och kort om vad de berättar om. Känn dig fri att välja de avsnitten som passar just dig. Om du öppnar videon i Youtube kan du enkelt välja avsnitt från tidslinjen.

00:00:00 Intro med Anna Brandeby, studio manager på Hbg Works.

00:00:32 Innovationsresan med Lisa Olsson, innovations- och transformationschef. Hur vi arbetat med kultur, struktur och förmågor. Effekthemtagning och finansiering.

00:15:10 Innovationsmodellen och teamet Design & Innovation med Max Larcombe, teamchef. Hur stadens innovationsmodell ser ut och hur teamet jobbar med den. Vilka kompetenser finns i teamet och hur stöttar teamet innovationsarbetet i Helsingborg?

00:27:05 Mötesplatsen och innovationshubben Hbg Works med Tommy Boije. Hur platsen skapades och hur den fungerar som mötesplats för innovationsarbetet idag.

00:35:20 H22 City Expo med Soraya Axelsson, projektchef. Om H22-programmet, vad som kommer att hända under H22 city expo och hur arbetet fortlöper just nu. Traditionen med mässor i Helsingborg.

00:47:32 Innovationer på gång med Karolina Ekerlund, intraprenör. En introduktion till några av våra innovationsinitiativ, bland annat den digitala tolken och Laiban.

00:59:23 Teamet Digital Utveckling med Marcus Mörholm, teamchef. Varför behöver en kommun utvecklare och hur jobbar Helsingborg med egenutvecklade digitala tjänster.

01:13:36 Smarter City Lab och den datadrivna staden med Mathias Andersson, AI-utvecklare. Hur vi jobbar med data och AI för att skapa bättre tjänster och fatta bättre beslut i vår stadsutveckling.

01:26:15 Innovationsledarens roll med Cecilia Larsson, innovationsledare. Vad gör en innovationsledare? I Helsingborg har vi sådana på varje förvaltning.

01:37:01 Tack för titten!

Kontakta hbgworks@helsingborg.se om du vill komma i kontakt med någon av medarbetarna som berättade i videon.