På Hbg Works arbetar intraprenörer,  utvecklare, designers och andra med att stötta kommunens verksamheter i att göra Helsingborg till en mer innovativ organisation. I praktiken handlar det dagliga arbetet om att stötta med innovationsmetodik, driva innovationspiloter och skala upp det som visar sig skapa värde.

Platsen Hbg Works är öppen för dig som vill arbeta med utvecklings- och innovationsfrågor. Här kan du hitta nya samarbeten, delta i workshops, få hjälp att testa nya lösningar eller prova på ny teknik.

Vill du veta mer eller ha stöd i innovationsarbetet?

Hör av dig till oss!

Vi som jobbar på Hbg Works

Hbg Works är en del av digitaliseringsavdelningen på stadsledningsförvaltningen. Här jobbar tre team.

Team design och innovation arbetar med att stötta kollegor i förvaltningarna med idéutveckling, tester och att ta fram koncept och prototyper för innovativa tjänster och produkter. Ta en titt här nedanför på innovationspiloterna vi testar och utvecklar!

Team digital utveckling arbetar med utveckling och förvaltning av de egenutvecklade lösningar  som implementerats i verksamheterna. Är du nyfiken på sådant vi utvecklar? Kika då på vår Github där du hittar all källkod som open source.

Team Hbg Works arbetar med att utveckla Hbg Works som plats och att driva community runt Hbg Works. Vill du hänga med i events och andra nyheter från oss? Adda oss på insta!